Ελληνική Αρχική Σελίδα » Σειρά Μονογραφιών

Μέρος της έκδοσης του περιοδικού AURA αποτελεί η σειρά μονογραφιών με τίτλο AURA Supplements. Περιλαμβάνει μελέτες στα ελληνικά ή στα αγγλικά, που λόγω της μεγάλης τους έκτασης δεν μπορούν να δημοσιευθούν με τη μορφή άρθρου στο περιοδικό. Η θεματολογία των μονογραφιών είναι ίδια με του περιοδικού. Το είδος των μελετών ποικίλει, και ενδεικτικά αναφέρονται μονογραφίες, συλλογικοί τόμοι, πρακτικά συνεδρίων, και δημοσιεύσεις ανασκαφών, ευρημάτων ή έργων τέχνης.

Οι εργασίες που κατατίθενται προς δημοσίευση αξιολογούνται από δύο ανώνυμους κριτές, ακόμα και στις περιπτώσεις διδακτορικών διατριβών που υποστηρίχθηκαν επιτυχώς σε ελληνικά και ξένα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η έκδοση των τόμων της σειράς AURA Supplements δεν γίνεται σε τακτική βάση, αλλά όταν υπάρχει εργασία προς δημοσίευση. Οι τόμοι δημοσιεύονται ηλεκτρονικά ως αρχεία PDF. Επίσης, λαμβάνουν έναν ξεχωριστό αριθμό ISBN και είναι δωρεάν διαθέσιμοι για όλους στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους και σύμφωνα με την άδεια Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0.

Τα τεύχη του περιοδικού AURA και οι τόμοι της σειράς AURA Supplement μπορούν επίσης να εκτυπωθούν κατόπιν παραγγελίας και να αποσταλούν ταχυδρομικά ή να παραληφθούν από το βιβλιοπωλείο του Εκδοτικού Οίκου Καρδαμίτσα, Ιπποκράτους 8, Αθήνα. Το κόστος εκτύπωσης και αποστολής βαρύνει τον παραγγελιοδότη. Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε ένα εκτυπωμένο αντίγραφο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.